Повітряні пончики у фритюрі на сковороді

Повітряні пампушки під фритюрі на сковороді простий рецепт.

Інгредієнти

1 яйце с1
40 г цукру
5 г ванільного цукру
2 г солі
350 г м’якого сиру 10%
200 р +- борошна
5 г розпушувача
400 г рослинного масла для фритюру

Повітряні пончики у фритюрі на сковороді покроковий рецепт

1. Яйце змішуємо з цукром і збиваємо до отримання легкої піни Додаємо м’який сир 10% (або пастоподібний сир, ванільний цукор і сіль. Перемішуємо. Підсипаємо борошно з розпушувачем. Вводимо не всю відразу, так як її може піти менше, ніж зазначено в рецепте.
2. Все залежить від вологості сиру (сиру) і якості борошна. Замішуємо тісто — воно повинно вийти м’яким, пластичним і трохи липким. При необхідності збільшуємо норму муки.
3. Формуємо кульки розміром з волоський горіх або навіть трохи менше. Періодично змащуємо долоні рослинним маслом або водою, щоб липке тісто не приклала до рукам.
4. Готуємо фритюр: у невеликій каструлі з товстим дном розігріваємо рослинного масла, по кілька штук опускаємо заготовки.
5. Готуємо на повільному вогні, часто помішуючи кульки, до рівномірного зарум’янювання. Після можна посипати цукровою пудрой.