Як зробити ПП Голландський млинець Dutch babe рецепт простий. Dutch babe або Голландський блін вистрибує😁. Вистрибує, бо він дуже здорово піднімається у формі вгору, і здається, що млинець ось-ось вискочить з форми☺️. Ідеально млинець підходить на сніданок. Повітряний з хрусткою скоринкою і неможливо смачний, ну і погодьтеся незвичайний?! ⠀⠀Млинець можна подавати з улюбленими фруктами і ягодами і топінгами.
Інгредієнти
✔️яйце 1 шт
✔️молоко 120 гр
✔️підсолоджувач 4 гр
✔️борошно 70 гр (у мене рисова+ц/з)
✔️сода на кінчику ножа
КБЖУ на 100 гр👉164.3/7.4/3.3/26.1
Вага 230 гр
ПП Голландський млинець Dutch babe покроковий рецепт
1. Для початку нагріваємо духовку разом з формою до 220′. Коли духовка нагріється, в розігріту форму налити трохи олії (у мене кокосове, можна будь-яку рослинну), відправити форму з маслом в духовку на 5 хвилин. Тим часом, приготувати тесто.
2. Яйце, молоко і підсолоджувач збити віночком. Додати борошно і соду, збити віночком. Перелити у форму і випікати 20 хвилин при 220′.
3. Млинець дуже підніметься, але за міру охолодження буде опускатися. Подавати краще млинець теплым.
Відео рецепт 👇