ПП салат олівє з курячою грудкою

Як смачно ПП зробити салат олів’є з курячою грудкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Картопля 2-3 шт
Куряча грудка 300 гр
Яйце 4 шт
Морква 1 шт
Солоний або свіжий огірок 1-2 шт
Горошок 150 гр (без цукру)
Цибулю за смаком
Сіль і перець за смаком
Для заправки:

Сметана 10% 100 гр
Гірчиця 1 ч. л

ПП салат олів’є з курячою грудкою покроковий рецепт

1. Картоплю і моркву вимити, відварити, почистити. Нарізати овочі кубиками. Яйця відварити круто, почистити і нарізати кубиками. Курячу грудку відваримо в підсоленому бульйоні з додаванням лаврового листа і специй.
2. М’ясо остудити і нарізати такими ж кубиками, як і овочі. Ріжемо кубиками огірки і цибулю дрібно. З’єднаємо всі ингредиенты.
3. Для заправки, змішати сметану, гірчицю, сіль і перемішати. Заправляємо Салат заправкою, перемішуємо і подаем.