Пшоняна каша з гарбузом на молоці та воді по госту

Як смачно зробити Пшоняну кашу з гарбузом на молоці та воді за гостом СРСР простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

🔸450гр гарбуз
🔸500гр вода
🔸200гр пшоно
🔸1/2чл сіль
🔸2-3чл цукор
🔸700гр молоко

Пшоняна каша з гарбузом на молоці та воді за гостом покроковий рецепт

1. Насадка ножі. Гарбуз+200гр вода, пробити на максимальній швидкості до стану пасти (1-2хв). При необхідності в середині процесу, зупинити, зачистити боки чаші лопаткою і пробити до конца.
2. Змінити насадку ножі на насадку для замішування. Додати решту воду і пшоно. 2 хв 105°, швидкість 2 (до закипання води), потім 8 хв 100°, швидкість 2 (до повного википання води).
3. Додати молоко, сіль, цукор. 20 хв 97° швидкість 3. Всі. Приємного аппетита.