Мереживні млинці на гречці і кокосовому молоці без глютену простий рецепт на сковороді.
Інгредієнти
Пророщена гречка – 400 р
Кокосове молоко (або інше рослинне) – 200 мл
Вода – 300 мл
Сироп топінамбура – 5 ст. л., або за смаком
Сода – 1,5 ч. л.
Сіль – щіпка
Лимонний сік – 3 ст. л.
Кокосове масло – 6 ст. л.
Мереживні млинці на гречці і кокосовому молоці без глютену покроковий рецепт
1. Всі інгредієнти, збити в блендері до однорідної консистенції, лимонний сік додавати ближче до кінця замеса.
2. Змастити сковорідку кокосововым або гірчичним маслом.
3. Випікати тонкі млинці до зарумянивания.