Пиріг Галета з інжиром і сиром брі

Пиріг Галета з інжиром і сиром брі простий рецепт. Хтось мені вчора написав, що в Білорусь завезли занадто багато інжиру 😂😂 Але вапще – ТАК! Я другий раз купую по 1,5 кг,а це багато про що говорить. Приваблива ціна по акції, хороший вибір самих плодів дає відмінну можливість придбати багато і готувати задоволення 🤗 Я не хотіла вигадувати чогось такого…мені хотілося простого поєднання брі та інжиру…трохи меду і Горіхів. Під відкрите прохолодне біле вийшло дивовижно 😘 Сир до речі, теж був на акції🤣 тільки не пам’ятаю де.

Інгредієнти

Для тесту:
▪️220гр борошна
▪️110гр вершкового масла
▪️1 яйце
▪️2ст.л води
▪️трохи солі

Для начинки:
▪️250гр сиру брі
▪️свіжий інжир
▪️фундук
▪️2ст.л меду
▪️трохи чебрецю

Пиріг Галета з інжиром і сиром брі покроковий рецепт

1. Зробити тісто і відправити його в холодильник на 30 хвилин. Сир при порізати, інжир помити і так само порізати кольцами.

2. Горішки підсушити в духовці або на сковороді – почистити і порізати. Тісто розкачати, викласти сир, посипати чебрецем, додати січені орехи.

3. Зверху викласти інжир. Загорнути краї і полити інжир медом. Відправляємо в духовку при 180С на 30-35 минут.