Шоколадне печиво брауні з кремом домашнє

Шоколадне печиво брауні з кремом домашнє простий рецепт.

Інгредієнти

Для тесту:
🔸 Шоколад темний – 200 г
🔸 Вершкове масло – 60 г
🔸 Яйце – 2 шт
🔸 Цукор – 180 г
🔸 Борошно – 250 г
🔸 Розпушувач 10 р

Для крему:
🔸 Вершкове масло – 50 г
🔸 Цукрова пудра – 15 р
🔸 Сирний сир – 120 г

Шоколадне печиво брауні з кремом домашнє покроковий рецепт

1. Шоколад розтопити, додати розтоплене вершкове масло і залишити остигати. Яйце збиваємо з цукром і дрібкою солі до білої пишної маси. Далі змішуємо з остиглої шоколадною масою. Далі просіваємо борошно і разрыхлитель.

2. Замішуємо тісто. Тісто виходить липким , тому накривши плівкою прибираємо в холодильник на 20 хв. Далі катаємо кульки, викладаємо їх на деко і відправляємо в розігріту духовку на 180′ приблизно на 15-20 мин.

3. Для крему збиваємо спочатку розм’якшене вершкове масло з цукровою пудрою, далі додаємо сирний сир. Крем перед нанесенням прибираємо в холодильник хвилин на 30.

Відео рецепт 👇