Пиріг шарлотка з яблуками з 3 яйцями, корицею, сметаною і ваніллю

Восени ШАРЛОТКА з яблуками часто трапляється, але рідко показую, бо все до непристойності просто 👌. Пиріг шарлотка з яблуками з 3 яйцями, корицею, сметаною і ваніллю простий рецепт в духовці. Тісто + яблука. (беріть різних сортів – так смачніше). Яблука люблять корицю, можна додати для ще більш осіннього аромату зверху (обов’язково змішайте мелену корицю з цукром і потім посипте на фрукти).

Інгредієнти

3шт яйця категорії З
80г цукор
10г ванільний цукор
80г сметана
200г борошно
10г розпушувач
Сіль щіпка
ваніль в будь-якому вигляді
300г яблук (без шкірки і насіння) всередині
2-3 яблука зверху шматочками

Пиріг шарлотка з яблуками з 3 яйцями, корицею, сметаною і ваніллю покроковий рецепт

1. Збити яйця, цукор, додати сметану, ваніль. Окремо змішати борошно, сіль і розпушувач Об’єднати обидві суміші, додати порізані кубиками яблука. Форму застелити пергаментом (або кільце фольгою), влити тесто.
2. Зверху скибочки яблук, спеції з цукром і мигдальні пелюстки. Випікати в розігрітій до 180-200С духовці 45 хвилин. При подачі можна додати кульку морозива або полити сосновим сиропом 🤫
3. Можна готувати шарлотку з бісквітним тістом, але тут справа звички і смаку Вас і Вашої сім’ї) мої більше люблять такий варіант 🤍

Відео рецепт 👇