Пиріг шоколадний брауні з малиною в духовці

Сьогодні даю рецепт пиріг шоколадний брауні з малиною в духовці простий рецепт в духовці. Даю рецепт найпростішого брауні, ну на стільки просто, що впорається кожен. І повірте мені, це відвал голови. Менше слів, готуємо 🧑🍳.

Інгредієнти

Нам знадобиться на форму 22 см

Масло вершкове – 170 гр
Цукор – 300 гр
Яйця – 3 шт
Борошно – 100 гр
Какао – 55 гр
Шоколад чорний – 130 гр
Малина – 200 гр (або будь-яка інша кисла ягода)

Пиріг шоколадний брауні з малиною в духовці покроковий рецепт

1. Масло розтоплюємо і додаємо шоколад. Змішуємо три яйця з цукром, перемішуємо віночком до однорідності. Додаємо масло з шоколадом. Перемішуємо. Додаємо всі інші інгредієнти крім малини і знову перемішуємо до однородности.
2. Форму застеляємо пергаментом і виливаємо туди наше тісто. Малину злегка мнемо виделкою, так щоб було трохи пюре і залишилося пару малинок (різна фракція) і зверху викладаємо на наш тесто.
3. Злегка перемішуємо і ставимо запікатися при 160 приблизно на пів години. Брауні повинен покритися скоринкою, але бути вологим і м’яким всередині. Не перепеките! Даємо охолонути і тільки тоді дістаємо з форми. Смачно як гарячим так і холодним. Подаємо з мороженым.