Пиріжки з капустою і яйцем з сирного тіста бездріжджового простий рецепт. У мене маленькі пиріжки, прям на два укусу, тісто виходить тонка і трохи розсипчасте.
Інгредієнти
Сир 9 % 200 р
Вершкове масло 200 г
Сіль 1/2 ч. л.
Борошно 200 г
Розпушувач 1 ч. л.
⠀
Начинка:
Молода капуста-1/2 качана
Вершкове масло 20 г
Варені яйця 3 шт.
Сіль
Яйце для змащування
Пиріжки з капустою і яйцем з сирного тіста покроковий рецепт
1. Спочатку треба приготувати начинку: розтопити вершкове масло і обсмажити нарізану капусту до готовності, приблизно протягом 15 хвилин. Зварити круто яйця, остудити. Змішати капусту з дрібно нарізаними яйцями, посолити. ⠀
2. Тепер приступаємо до тесту. Сир протерти через сито, змішати з вершковим маслом кімнатної температури, борошном, розпушувачем і сіллю. Замісити тісто, накрити плівкою і прибрати в холодильник хвилин на 15.
3. Тісто розкачати завтовшки близько 0,5 см, вирізати кружки діаметром 10 см На середину гуртка покласти 1 ст. л. начинки. Акуратно защипати краї. Покласти пиріжки на деко швом вниз. Змастити яйцем, Випікати при температурі 180° 20 хвилин 👌