Пиріжки з сухофруктами і яблуками

Як смачно зробити Пиріжки з сухофруктами і яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Нещодавно ми показали, як приготувати начинку для англійських пиріжків з сухофруктами і яблуками – minced meat pies. Сьогодні розповідаємо, як приготувати самі пиріжки.

Інгредієнти

Mincemeat pies
На 24 штуки діаметром 6 см і висотою 3 см (можна трохи нижче)

560 г готової начинки – рецепт по посиланню

Для тіста:
350 г борошна
150 г вершкового масла
7 г солі
10 г цукру
50 мл горілки

Для змащення:
1 яйце
щіпка солі

Пиріжки з сухофруктами і яблуками покроковий рецепт

1. Замісіть тісто в кухонному комбайні: борошно змішайте з сіллю і цукром, додайте нарізане шматочками холодне вершкове масло і обробіть в імпульсному режимі до утворення крихти. Додайте стільки горілки, щоб замісилася слухняне еластичне тесто.
2. Розкачайте тісто між двома шарами харчової плівки. Приберіть в холодильник на строк від 30 хвилин до 24 годин. Виріжте з тіста кружки діаметром 7 см, укладіть в формочки.
3. Залишки тіста зберіть у грудку, розкачайте і виріжте кришечки – «зірочки» або кружки діаметром 6 див. Розігрійте духовку до 190 С. Заповніть тарталетки начинкою, накрийте її «зірочкою».
4. Змастіть яйцем, злегка збитим із сіллю. Випікайте 40-45 хвилин, до впевненого рум’янцю. Переставте на грати і остудіть на решітці. Перед подачею розігрійте до теплого стану і посипте цукровою пудрой.