Пишні цільнозернові міні-панкейкі з червоною ікрою і вершковим маслом). Цей варіант солоного сніданку зобов’язаний сподобатися кожному, так як він ситний, смачний, корисний і не потребує багато часу на приготування 🤍 Рисовий цільнозерновий блін який частенько готувала в Чехії, перетворився на міні-панкейкі. Дуже люблю поєднання чогось вершкового, авокадо і слабосоленого лосося, але після новорічних свят у мене залишилася ікра, яка разом з вершковим маслом доповнила міні-панкейкі і перетворила їх у вишукану ресторанну страву, яке до речі можна було б подавати на сніданок)
Інгредієнти
Вага всієї порції ~180 грам
⠀
КБЖУ на всю порцію (без доповнення)
~318/20,6/13,5/28,5
⠀
КБЖУ 1/2 порції (без доповнення)
~159/10,3/6,75/14,25
⠀
Інгредієнти
Для ц/з панкейків:
• 2 яйця
• 80 р. м’якого сиру (ісп 5%)
• 40 р. ц/з рисового борошна
• 1 ч. л. розпушувача
⠀
Додатково:
• вершкове масло
• ікра кети
Пишні цільнозернові міні-панкейкі покроковий рецепт
1. Яйця вбити в ємність, додати м’який сир, перемішати. Розпушувач і борошно з’єднати, пересипати до яєчної суміші і добре перемішати. ⠀ Сковороду розігріти і залишити на мінімальному огне.
2. Сформувати міні-панкейкі можна за допомогою одноразового кондитерського мішка, я використовувала пакет із застібкою (zip-lock), але також можна використовувати і звичайний пакет або сформувати панкейкі ложкой.
3. Піч панкейкі по ~1 хвилині з кожної сторони на слабкому вогні під накритою крышкой.