Рататуй з баклажанів, кабачків і помідорів в духовці

Як смачно зробити Рататуй з баклажан, кабачків і помідорів в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Помідори
Кабачки
Баклажани
Рослинна олія
Суміш трав (чебрець і можна французьку або італійську)
Перець, сіль за смаком

СОУС:
Моркву
Цибулю
Сіль, перець
Масло рослинне
Часник

Рататуй з баклажанів, кабачків і помідорів в духовці покроковий рецепт

1. Баклажани порізати кільцями, посолити, залити холодною водою і залишити на 30 хвилин. Кабачки, помідори порізати кільцями. Для соусу натерти моркву на крупній тертці, цибулю і часник порізати мелко.
2. Все обсмажити на рослинному маслі. У форму для запікання вилийте весь соус. Форму краще беріть глибше. Зверху викладіть, чергуючи, кружечки помідорів, кабачків і баклажанов.
3. Зверху овочі полийте маслом змішане з травами. Накрийте форму фольгою і поставте в розігріту до 200°С духовку приблизно на 1 час.
4. Точний час і температуру запікання визначайте по своїй духовці. Потім зніміть фольгу і запікайте овочі ще 20-30 минут.