Реберця в гірчично медовому маринаді в духовці простий рецепт. Відмінний варіант вечері для всієї родини! Які смачні реберця … обов’язково спробуйте.
Інгредієнти
Ребра -1 кг;
Маринад:
Мед -1 ст. л;
Гірчиця -1 ст. л;
Олія оливкова-3 ст. л;
Сік лимона -1/2 .
Сіль і суміш перців.
Сочевиця -250 мл;
Окріп -500 мл;
Гриби -250 грам;
Цибулю -2 шт;
Часник -2 часточки.
Сіль і зелень.
Реберця в гірчично медовому маринаді в духовці покроковий рецепт
1. Ребра розрізати і відварити 1-1.20 в підсоленій воді. Потім замаринувати їх на 15-20 хвилин. Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на оливковій з грибами.
2. Додати сочевицю і влити окріп. Сочевиця персидська. Готувати, постійно помішуючи 10-15 хвилин. Викладаємо у форму і зверху ребра.
3. Духовку добре розігріваємо на максимум 250* і засмажуємо 10 -12 хвилин до скоринки! Соус за смаком! Ребра нереальною смакоти, мої пищали від восторга.