Як зробити Рулет з кабачків з сирним сиром, зеленню і часником простий рецепт.
Інгредієнти
Кабачки – 500 г
Яйця – 3 шт
Сметана або майонез – 2 ст. л.
Борошно – 3-4 ст. л. з гіркою
Сіль, перець – за смаком
Начинка:
Сирний сир – 200 г
Часник – 2 зубчики
Сметана або майонез – 1 ст. л. з гіркою
Помідор – 2 шт
Зелень
Рулет з кабачків з сирним сиром, зеленню і часником покроковий рецепт
1. Кабачки натираємо на крупній тертці, присаливаем і відкидаємо на друшляк, щоб стекла зайва рідина. У глибокий посуд розбиваємо три яйця, додаємо до них сіль і перець за смаком. Перекладаємо натерті кабачки, додаємо дві столові ложки майонезу або сметани, три або чотири столові ложки борошна з горкой.
2. Ретельно перемішуємо. Кабачкову масу викладаємо на деко застелений пергаментом. Рівномірно розподіляємо і відправляємо запікатися в духовку на 20 хвилин при температурі 180°. Далі робимо начинку: беремо 200 г кисломолочного сиру, столову ложку майонезу, часник і зелень.
3. Добре перемішуємо, начинка готова. Коли основа з кабачків готова, відокремлюємо від неї пергамент і розподіляємо по всій поверхні сирну начинку. Поверх сиру викладаю тонко нарізані скибочками помидоров.
4. Звертаю рулет, оборачиваю його в харчову плівку і відправити в холодильник на 1 годину. Після чого можна різати і насолоджуватися смачним рулетом. До речі, з начинкою можна експериментувати. Готується рулет дуже просто, а виходить вкусно.
Відео рецепт 👇