Рулети з баклажанів з сиром тофу, помідорами і горіхами

Рулети з баклажанів з сиром тофу, помідорами і горіхами простий рецепт.

Інгредієнти

Баклажан — 1 великий
Тофу будь — 1 упаковка у мене був з томатами і паприкою
Волоський горіх (або будь-який інший) — 50гр

Спеції для баклажана:
Орегано, базилік, часник сушений, сіль рожева , олія оливкова 1 ст. л

Спеції для тофу:
Часник сушений, перець білий мелений за смаком, дріжджі харчові якщо є – 2 ст. л

Зелень, зелений лук і помідори — за бажанням

Рулети з баклажанів з сиром тофу, помідорами і горіхами покроковий рецепт

1. Баклажан порізати на тонкі слайсы. Пергамент змастити пензликом з оливковою олією. Викласти баклажани, посипати улюбленими спеціями і відправити запікатися. Я випікала 20 хв на 200 градусах.

2. Тофу і спеції збити в блендері до крему. За бажанням додати свіжу зелень. На готовий баклажани викладаємо крем, овочі якщо кладете і загортаємо в рулет. Підсушити будь горішки і дрібно порубати, вмочити краю рулетиків. Готово.

3. ВАРІАНТИ НАЧИНОК:

– Копчений тофу + норі (краю обваляти в кунжуті)
– Сир
– Класичний тофу + в’ялені томати + маслини + базилік
– Класичний тофу + запечені печериці

По цьому рецепту баклажани виходять не жирними, а злегка підсушеними, а завдяки начинці – дуже сочными.

Відео рецепт 👇