Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами і часником

Як зробити смачні Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами і часником простий рецепт домашній.

Інгредієнти

2 середніх баклажана
200г волоських горіхів
3-4 зубчики часнику
1ч л хмелі сунелі
Хороша щіпка солі
50мл води
Маленький пучок кінзи – за бажанням
Рослинна олія для смаження

Рулетики з баклажанів з волоськими горіхами і часником покроковий рецепт

1. Баклажани нарізати слайсами товщиною 0,5 мм Обсмажити їх з двох сторін на рослинній олії. Викласти на паперові рушники, щоб прибрати зайве масло. Насправді, можна і запекти, змастити рослинною маслом.

2. Виходить не так жирненько. У блендері (можна занурювальним) подрібнити горіхи, кінзу, 1 год л хмелі сунелі, сіль і 3-4 зубчики часнику. Обов’язково додати ~ 50 мл води для кремовою консистенции.

3. Згорнути рулетики, викладаючи на кожен шматочок баклажана по чайній ложці горіховою начинки.

Відео рецепт 👇