Як зробити Рибу короп запечений в духовці у фользі рецепт простий.
Інгредієнти
Короп 1 шт.
Лук 1 шт.
Морква 1 шт.
Часник 2-3 зубчики
Сметана 3 ст. л.
Петрушка
Сік лимона 50 мл
Сіль, перець за смаком
Риба короп запечений в духовці у фользі покроковий рецепт
1. Дуже подобається всій родині саме запечений короп. Зараз покажу, як його смачно приготувати. Карпа почистила, видалила нутрощі і зябра, добре промила рибу. Тепер роблю надрізи, змащую рибу соком лимона, зовні і всередині. Далі добре солю, також всередині і зовні. Поки рибку залишаю та підготую начинку. Цибулю нарізаю тоненько півкільцями. Натираю моркву на треку. Часник і петрушку дрібно порубаю ножом.
2. З’єдную всі в мисці, додаю сметану, сіль і чорний перець за смаком. Добре перемішую. Карпа перекладаю на деко застелений фольгою і начиняю. Зверху коропа можна змастити сметаною. Накриваю зверху фольгою, загортаю краю і відправляю в добре розігріту духовку до 190 градусов.
3. Час запікання залежить від ваги риби. Якщо риба до 1 кг. то через годину рибка буде готова. У мене короп більше 2 кг. запекла його 1 годину і 40 хвилин. Приблизно за 20 хвилин до готовності можна зняти фольгу, щоб риба підрум’янилася. Дуже смачна і соковита риба готова! Начинка виходить дуже смачною. Готуйте із задоволенням. Смачного Вам!