Як зробити рибу судак запечена в духовці рецепт простий. Навіть сама «нудна» риба з цим соусом отримає неймовірний аромат і чудовий смак. Ну, а якщо будете використовувати для форелі, дорадо, взагалі пальчики оближеш 🤤 Дуже сподіваюся на вашу підтримку у вигляді ❤️ і будь-якого коммент. Особливо, якщо зберегли рецепт.
Інгредієнти
Отже, як ви зрозуміли нам потрібна риба. В цей раз я взяла судак.
А далі інгредієнти для соусу-маринаду:
– петрушка
– часник (1-2 зуб.)
– 1 ч. л цедри лимона
– 3 ст.л рослинного масла
Риба судак запечена в духовці покроковий рецепт
1. Можна всі інгредієнти подрібнити в блендері. Або дрібно нарізати петрушку, додати часник через прес, цедру, олію і все перемешать.
2. Викласти рибу у вогнетривку форму, натерти соусом, залишити на 20-30 хв. За бажанням можна додати овощи.
3. Я брала заморожені печериці і колір. капусту, свіжі черрі. Все посолити і запікати при 190 гр ~30 хв. Просто, швидко, смачно і ароматно.
Відео рецепт 👇