Смачні прості в приготуванні рибні котлети з легким соусом. Котлети можна зробити з іншої риби (наприклад, тріски). Готуємо Рибні котлети домашні з червоної риби сьомги простий рецепт на сковороді і в духовці.
Інгредієнти
КБЖУ на 100г: 160-17-6-9
Для котлет:
✔️700г сьомга(філе)
✔️20г вершків 10%
✔️2шт яйце
✔️1шт цибуля
✔️1,5 стл панірувальні сухарі в фарш (у мене кукурудзяні цільнозернові) + панірувальні сухарі для панірування
✔️масло для смаження
✔️сіль, перець
Для соусу:
✔️1шт невеликий огірок
✔️2стл сметани 15%
✔️сухий часник за смаком
✔️сіль за смаком
Рибні котлети з червоної риби сьомги покроковий рецепт
1. Цибулю і філе порізати, покласти в чашу блендера і подрібнити. Додати яйця, ще раз пропустити через блендер. Перекласти все в глибоку миску. Додати сіль, перець, вершки і панірувальні сухарі. Перемешать.
2. Сформувати котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити котлети по 1 хвилині з кожної сторони на змащеній олією сковороде.
3. Духовку розігріти до 180°С. Котлети викласти на пергамент і запікати ~10 минут.
4. Для соусу огірок натерти на тертці, додати сметану, сухий часник і сіль. Перемешать.
Відео рецепт 👇