Рисовий десерт моті з ягідною начинкою

Як смачно зробити Рисовий десерт моті з ягідною начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

▫️рисове борошно 170 г (обов’язково клейка)
▫️вода 230 мл (холодна)
▫️цукор 50 г
▫️соняшникова олія 20 мл

начинка:
▫️вершковий сир 200 р
▫️згущене молоко 40
▫️цукрова пудра 40

▫️чорничне пюре 100 г
▫️кукурудзяний крохмаль + цукрова пудра 1:1

Рисовий десерт моті з ягідною начинкою покроковий рецепт

1. До цукру додаємо воду і близько хвилини добре перемішуємо. Висипаємо рисову муку, віночком активно розмішуємо, щоб не було грудочок. Додаємо рослинне масло і будь-барвник. ⠀ накриваємо плівкою, робимо отвори, ставимо в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини (залежить від потужності). Тісто має стати щільним. Повністю охолодити до кімнатної температури. ⠀
2. Для крему вершковий сир трохи збиваємо, додаємо цукрову пудру, згущене молоко і збиваємо. Переводимо в кондитерський мішок. ⠀ одягаємо рукавички і додаємо трохи олії, щоб тісто не липло до рук. Добре розминаємо його. ⠀
3. Відокремлюємо від тесту невеликий кульку і разнимаем його як я показую на відео. Всередину викладаємо крем і начинку, у мене чорничне пюре.
4. Добре склеюємо за принципом хінкалі. ⠀ стіл присипаємо сумішшю цукрової пудри і кукурудзяного крохмалю. Добре обвалюємо моті і кладемо у форму. Прибираємо в холодильник на 1-2 часа.