Салат Генерал з буряком і яловичиною простий рецепт. Досі багато просять викласти цей рецепт. Неймовірно смачний салат, якому відповідає назва. Ви і ваші гості не залишаться байдужими до нього.
Інгредієнти
▫️яловичина відварна – 500 гр.
▫️часник – 2 зуб.
▫️відварна морква – 2 шт. сир
▫️голландська – 150 гр.
▫️яйця-3шт.
▫️буряк варена – 2 шт.
▫️майонез
▫️сіль/спеції за смаком гранат – 1 шт.
Салат Генерал з буряком і яловичиною покроковий рецепт
1. Яловичину відварити в злегка підсоленій воді, відокремити на ниточки руками чи можна тонко нарізати ножем. Додати до м’яса подрібнений часник і майонез. Все добре перемішати, це буде основа салата.
2. Взяти кільце від форми для випікання бісквітів, викласти першим шаром яловичину, розподілити. Далі натертий сир, варену натерту моркву, натерті яйця і зверху натерту варену буряк. Можна купити готову відварну або зварити самой.
3. Кожен шар змастити майонезом, додати спеції і сіль за смаком. Зверху в кінці викласти гранат і прикрасити кропом як на картинці. Залишити на пару годин, щоб салат застиг, тільки потім зняти форму.