Гарбузовий крем суп з каррі і бататом

Як смачно зробити Гарбузовий крем суп з каррі і бататом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Готуємо ГАРБУЗОВИЙ СУП З КАРРІ І БАТАТОМ. Самий теплий і затишний рецепт цієї осені! Збережіть у копировку і поставте ❤️ ))

Інгредієнти

-вершкове масло – 10г;
-оливкова олія – 10мл;
-цибуля -1шт;
-морква – 1/2шт;
-батат – 1шт;
-гарбуз – 100г;
-каррі, сіль – за смаком;
-овочевий бульйон – 200мл;
-кокосові вершки – за смаком;
-насіння, зелень – за смаком

Гарбузовий крем суп з каррі і бататом покроковий рецепт

1. На вершковому маслі і оливковій олії обсмажити овочі, додати спеції, влити бульйон і варити під кришкою до готовности.

2. Заглибним блендером пюрировать. Додати коксові вершки і прогріти, не кипятить.

3. Подавати теплим, прикрасити за бажанням. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇