Салат Кульбаба з червоною рибою, яйцем, сиром і картоплею

Як смачно зробити Салат Кульбаба з червоною рибою, яйцем, сиром і картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Відмінний варіант для святкового столу! Для мене він смачніший “мімози”! У нас на столі він закінчується першим! 🙌

Інгредієнти

3-4 відварених картоплі,
1 цибуля,
150-200г з/з червоної риби,
100-150г сиру,
2-3 зварених круто яйця,
майонез (бажано домашній).

Салат Кульбаба з червоною рибою, яйцем, сиром і картоплею покроковий рецепт

1. Картоплю, сир, та яйця протерти на тертці. Жовтки і білки окремо. Цибулю і рибу порізати дрібним кубиком. Обіцяний лайфхак: для того, щоб майонез видавився з упаковки тонкою цівкою, з допомогою зубочистки протикаємо кришку від майонезу, таким чином отримуємо маленький отвір і майонез (без кондитерського мішка) тонкою цівкою виходить з упаковки.

2. Кожен шар салату легко і швидко покриваємо сіткою майонезу з допомогою цього лайфхака. Салат збираємо пошарово, після кожного шару сіточка майонезу. Шари салату: картопля, цибуля, риба, сир, білки і в кінці жовтки!

3. Наш салат “Кульбаба” виходить яскравим, ніжним і дуже смачним! Пальчики оближеш! 😋👍Обов’язково спробуйте! Він вам напевно сподобається! 💯👌 Гортайте карусель і переконайтеся який він апетитний!

Відео рецепт 👇