Салат із зелених помідорів по-корейськи на зиму

Настав сезон, коли помідори на кущах зелені і вже не червоніють. Біжимо знімати зелені помідори і готуємо закуску! 💃🏼 Як зробити дуже Салат із зелених помідорів по-корейськи на зиму найсмачніший рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Помідори зелені 3 кг
Морква 500 гр
Цибулю 250 гр
Перець солодкий 1 шт
Перець гострий Чилі 40 гр (свіжий)
✔Спеції:
Цукор 200 гр
Сіль 60 гр
Приправа для гострої морква 15 гр (1 пачка)
Часник 80 гр
Оцет 9% 200 гр
Олія рослинна 200 гр

Салат із зелених помідорів по-корейськи на зиму покроковий рецепт

1. Всі овочі ріжемо соломкою, а помідори часточками. Овочі перемішуємо разом з сипучими спеції (приправа для гострої моркви, сіль, цукор). Зверху заливаємо оцтом і гіркою кладемо подрібнений часник. Запарюємо часник розпеченою олією і перемішуємо. Їсти такий салат можна вже через 6 годин, або закатати на зиму.
2. Дати салату постояти хоча б 40 хвилин і розкласти салат по банках, залити отриманим розсолом. Накрити прокип’яченими кришками. У велику каструлю кладемо рушник, ставимо банки, заливаємо холодною водою і чекаємо коли закипит.

3. Як закипіло варимо 15 хвилин банки 0.5 л та 20 хвилин якщо банки 1 л. Дістаємо стерилізовані банки і закатуємо. Перевертаємо догори дном, накривають ковдрою і чекаємо коли остынет.

Відео рецепт 👇