Салат Мімоза з рибними консервами

Мімоза — королева столу 🤩 Салат Мімоза з рибними консервами класичний простий рецепт. Ось ти і скотився до радянської кухні, скажете ви. Це все поганий вплив «В Бореньки чогось немає» і сцени з «Мімозою», відповім я. Та й великодні яйця самі себе не утилізують. Шляхом короткої внутрішньої боротьби між естетом і любителем «Мімози», переміг останній
І ось уже овочі, мазик і дивом знайдена в шафі на балконі банку горбуші були відправлені на символ класичного Нового року. До речі, цікаво, чому 2 з 3 традиційних новорічних салатів з рибкою?
В принципі дивно писати, як приготувати цей салат, так як у нашій місцевості його інгредієнти знають, починаючи з початкової школи. Ну, нехай буде.

Інгредієнти

На 3-4 порції

400 г картоплі
200 р моркви
300 г консервованої рибки. Краще взяти тунець, розумію, що не зовсім канон, але з ним смачніше
4 яйця
100 г ріпчастої цибулі
100 г майонезу

Салат Мімоза з рибними консервами покроковий рецепт

1. Овочі відваріть або запечіть в фользі, натріть на дрібній тертці, розкладіть по окремих мисках. Яйця відварити в круту, розділити на білки і жовтки, так само натріть і розділіть за різними контейнерам.
2. Цибулю дрібно нарубаєте, залийте майже киплячою водою на 2 хв, таким чином він буде менше гірчити, воду злийте. Рибку розімніть виделкою до дрібних фракций.

3. Візьміть форму з плоским дном або поставте кондитерське кільце на тарілку і викладіть інгредієнти шарами в наступному порядку: картофан, мазик, рибка, мазик, цибулю, мазик, морквина, мазик, білок, мазик, желток.