Як смачно зробити Салат оселедець під шубою з яйцем і желейної плівкою з буряка простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Класичні подачі салатів, скажімо так, дещо застаріли. Але класика така смачна! Як красиво подати і правильно приготувати її в наш час?
Інгредієнти
Картопля – 3 середніх
Морква – 2 середніх
Яйця – 3 середніх
Лук – 1 середній
Буряк – 4 середніх
Оселедець філе – 5 середніх
Майонез
Желатин 6 гр
Салат оселедець під шубою з яйцем і желейної плівкою з буряка покроковий рецепт
1. Всі овочі , крім цибулі, відварити. Картопля, морква і варені яйця натерти на крупній тертці. Цибулю і оселедець дрібно нарубати. Нам потрібно дві форми – одну трохи більше іншого (можна використовувати кондитерські кільця).
2. Викладаємо шари в меншу форму, кожен змащуючи майонезом:
-1/3 картоплю
– оселедець
-2/3 картоплі
– цибуля
– яйця
-морква
-1/3 картоплю
– оселедець
-2/3 картоплі
– цибуля
– яйця
-морква
3. Буряк пюрируем і змішуємо з майонезом. Желатин топимо у воді по інструкції. Змішуємо теплий желатин і буряк. Акуратно знімаємо форму (кільце) і ставимо форму на розмір більше. Виливаємо і розрівнюємо буряк, щоб вона обволікала все стінки салату (може трохи випливати з форми – це не страшно) Ставимо в холодильник на 4-5 годин до застигання желатину. Прибираємо форму. Нарізаємо і подаем