Салат Крабовая шуба з крабовими паличками, яйцем та плавленим сиром простий рецепт. Вчора були в Полтаві на дні народження моєї тітки, де їли цей салат. Ця «шуба» не викликала у вас ніякого інтересу і в прямому було просто багато питань за рецептом, тому вранці ми вирішили зробити ще одну тарілку, щоб написати пост для вас.
Таким салатом я ніколи не зустрічала в інтернеті і думаю, що він стане досить популярним, особливо перед новорічними святами. Що стосується смаку, якщо вам подобається такий план салатів, то повірте, це стане фаворитом! Оля робить цей салат на великих плоских тарілках, втираючи всі інгредієнти балдахіна, щоб салат був ніжним, не забитим, нібито повітряним. Це дуже важливо! Не тараните шари салату!
Таким салатом я ніколи не зустрічала в інтернеті і думаю, що він стане досить популярним, особливо перед новорічними святами. Що стосується смаку, якщо вам подобається такий план салатів, то повірте, це стане фаворитом! Оля робить цей салат на великих плоских тарілках, втираючи всі інгредієнти балдахіна, щоб салат був ніжним, не забитим, нібито повітряним. Це дуже важливо! Не тараните шари салату!
Інгредієнти
Вам знадобиться на 1 таку тарілку:
2 яйця
4 крабові палички
Половина плавленого сиру
30 г вершкового масла
Майонез
Салат шуба з крабовими паличками, яйцем та плавленим сиром покроковий рецепт
1. Яйця, розділених на білки і жовтки. Палички, вершкове масло і сир повинні бути заморожені. Майонез, якщо не в пачці, краще перенести в кондитерський мішок або щільний мішок, закрутити і зробити крихітний отвір. Всі інгредієнти втерти в дрібну тертку. 1-й шар: білки. Потім витончення сітки майонезу (не розмазувати).
2. 2-й шар: 3 крабові палички. Майонез. 3-й шар: плавлений майонезний. сир 4-й шар: вершкове масло. 5-й шар майонезних. жовтків. Салат прикрашається четвертої крабовою паличкою. В оригіналі необхідно розділити палички на білу і червону части.
3. Білки натерти другим шаром, а салат прикрасити червоним. Але, це займає більше часу і розтирання не дуже зручно, тому радить робити так, як я написала в рецепте.
4. Додам – обирайте якісні, смачні крабові палички для цього салату. Перед подачею салату дайте постояти в холодильнику пару годин, щоб заморожені інгредієнти растянулись.