Теплий салат з курячою печінкою та грибами

Любите незвичайні салати? Тоді цей салат вам доведеться за смаком точно, хоча я впевнена, що його оцінять багато. Як зробити Теплий салат з курячою печінкою та грибами рецепт простий.

Інгредієнти

-куряча печінка;
-шампіньйони;
-вершки (чим жирніше, тим краще);
-мікс салату;
-помідори.

Теплий салат з курячою печінкою та грибами покроковий рецепт

1. Курячу печінку нарізаємо на великі шматочки. Обсмажуємо її на топленому або рослинному маслі до готовності на сильному вогні, додаємо сіль, чорний мелений перець. Час приготування печінки не більше 10-12 мин.

2. Печериці обсмажуємо на олії до золотистого кольору, додаємо сіль, чорний мелений перець. Коли печериці готові, зменшуємо вогонь на мінімум, додаємо вершки і прогріваємо их.

3. Збираємо салат. Викладаємо мікс салату, з одного боку курячу печінку, з іншого боку печериці у вершках, розкладаємо чери.

Відео рецепт 👇