Салат Царська Шуба з червоною рибою, буряком, грою і яйцем

Як смачно зробити Салат Царська Шуба з червоною рибою, буряком, грою і яйцем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Будь ласка, не пишіть що вам їсти нічого, а ми їмо червону рибу. Рибку і ікру ми теж не кожен день їмо, але іноді по святах можна собі дозволити. Всіх з наступаючим Новим роком!

Інгредієнти

– картопля 3 шт.
– буряк 2 шт
– морква 2 шт
– яйце 3 шт
– майонез
– сіль
– зелень
– ікра червона
– слабосолона сьомга

Салат Царська Шуба з червоною рибою, буряком, грою і яйцем покроковий рецепт

1. Всі вощи відварити у мундирі, а яйця варимо окремо. Варені овочі остудити і очистити від шкірки. Кожен овочі натираємо окремо на дрібній терке.

2. Рибку нарізаємо на маленькі кубики, частина рибки залишаємо для трояндочок. Потім збираємо салат, після кожного шару майонезна сеточка.

3. Спочатку картоплю, рибка, морква, буряк, яйцо.

4. Прикрашаємо зеленню і трояндочками з рибки. Всім приємного аппетита.

Відео рецепт 👇