Салат Тбілісі з яловичиною, квасолею, цибулею і горіхами

Як зробити смачний Салат Тбілісі з яловичиною, квасолею, цибулею і горіхами рецепт простий. Смачний ситний салат з яловичиною та квасолею чудово доповнить або навіть замінить вечерю або обід.

Інгредієнти

Яловичина (варена або стейк) 200 г
Червона консервована квасоля 1 банку (400 р. )
Червоний лук 1 шт.
Червоний солодкий перець 1 шт.
Волоські горіхи 50 р
Кінза 1 пучок
Мелений чорний перець за смаком
Хмелі-сунелі 0,5-1 ч. л.
Оливкова олія 3 ст. л.
Винний оцет 1 ч. л.
Часник 1-2 зубчика

Салат Тбілісі з яловичиною, квасолею, цибулею і горіхами покроковий рецепт

1. Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями. Якщо цибуля дуже гострий, можна замочити на 2 хв. в холодній воді. ⠀ З болгарського перцю видаляємо насіння і нарізаємо соломкою. ⠀ М’ясо ріжемо кубиками. У мене був смажений стейк.

2. Думаю, теж буде смачно, якщо взяти стейк зі свинини або шматок смаженої курячого філе. ⠀ З банки квасолі зливаємо воду і промиваємо її. ⠀ Об’єднуємо інгредієнти, додаємо часник, пропущений через прес, нарізану кінзу, обсмажені і дрібно порубані волоські горіхи. ⠀

3. Солимо, додаємо чорний перець, хмелі-сунелі. Заправляємо оливковою олією і винним оцтом. ⠀ Це дуже смачний безмайонезный салат, пряний, ароматний, прекрасний представник грузинської кухни.

Відео рецепт 👇