Салат з консервованим тунцем і авокадо

Як зробити Салат з консервованим тунцем і авокадо рецепт простий. Тут у нас свіжий огірок, помідори черрі, кукурудза і яєчний млинець. Друзі, скажу вам так якщо хочете здивувати гостей, то у вас це вийде! Шикарна заправка, дуже смачна. Цей салат гідний називатися святковим, ось так от, швидко, просто і дуже смачно. Яка принадність трошки зовсім рибки, смакота у мене слинки біжать. Ну що давайте приготуємо разом, такий смачний салат, соус заправка все диво! Поїхали! Читаємо рецепт салату з тунцем авокадо з яєчними млинцями і помідорами черрі.

Інгредієнти

Тунець 130 гр. (консервований)
1 шт. Авокадо
Яйце куряче 1 шт.
Молоко 1 ст. л.
2 шт. Огірки
Помідори черрі 8-10 шт.
Кукурудза 150 гр. (консервована)
Червоний ріпчаста цибуля 1 шт.
Рослинна олія 1 ст. л.
Суміш перців за смаком.
Зелень за смаком.
Сіль за смаком.

Для заправки салату:
Оливкову олію 2-3 ст. л.
Лимон 0,5 шт.
Майонез 1 ст. л.
Гірчиця 1 ст. л. (не гостра)

Салат з консервованим тунцем і авокадо покроковий рецепт

1. В сковорідку наливаю невелику кількість рослинної олії, як слід прогріваю. У миску розбиваємо куряче яйце і висипаємо за смаком сіль. Намагаюся розбити білкову нитку до однорідності. Вливаю молоко 1 столову ложку. Перемішую. Трохи додам перцю для смаку. Люблю салат з яєчними млинцями, він не квас і варто дольше.
2. Виливаю збите яйце обов’язково на розігріту сковорідку. Як тільки млинець обжарился з одного боку перевертаю на іншу сторону. Ось який рум’яний гарний вийшов. Вимикаю плиту і даю йому дійти, а ми нарізаємо на кубики авокадо. Невеликого розміру. Готовий млинець знімаю його і даю охолонути. Авокадо викладаю в блюдо.
3. Невеликі огірочки нарізаю кубиками. Червоний цибуля – невелика головка тому відразу буду нарізати тонкими прозорими кільцями. Можна взяти білий салатний цибулю підійде. Викладаємо на тарілочку Наступні томати черрі штучок 7-9 вистачить. Нарізаю половинками. Салат всього трошки і виходить ціле блюдо. Наступний у нас йде паляничку, він вже охолов, звертаємо його в рулет. Нарізаємо на тоненькі смужечки. Выкладываю.
4. Салат можна назвати навіть святковим. Дивіться тут у мене 130 грамів тунця можна взяти більше але це блюдо досить. Беру шматочок і не соромлюся ламаю руками на великі шматочки щоб його було видно.
5. Кладу зверху. Черга прийшла за останнім інгредієнтом, це кукурудза, можна її взяти за смаком. Знаю що є любителі багато кладуть кукурудзи, трохи зелені, тут петрушка кріп, для аромату. Зараз ми з вами швидко приготуємо заправку, тут у нас рідина від рыбы.
6. Я її буду використовувати, додаємо майонез столову ложку, оливкова олія. Гірчиці беремо за смаком і лимонний сік. Все дуже просто. Перемішую. Якщо будете подавати салат на стіл заправляйте його безпосередньо перед подачей.
7. Заправляю. Смачна заправка, найвдаліша саме для цього салату, обалденная! Готуємо і пригощаємо своїх гостей! Самі себе балуємо не забуваємо! Друзі бажаю вам приємного аппетита!