Салат Цезар з айсбергом і куркою простий рецепт. Варіантів приготування салату Цезар безліч. Основний склад залишається незмінним, а от з соусом можна експериментувати і отримувати різні смаки.
Інгредієнти
Салат Айсберг
Томати черрі
Батон або білий хліб
Куряче філе
Майонез
Часник
Сир пармезан
Гірчиця російська
Сік лимона
Спеції для курки
Сіль, перець — за смаком.
*всі інгредієнти на “око”
Салат Цезар з айсбергом і куркою покроковий рецепт
1. Куряче філе, посолити і посипати приправою. Залишити маринуватися на 30 хвилин. Запікати 30 хвилин при 180 гр. Остуджуємо і ріжемо брусочками. Батон або білий хліб обрізаємо від скоринки і нарізаємо кубиками.
2. Обсмажуємо на сухій сковороді, додавши трохи олії б/запаху і кілька розчавлених зубчиків часнику. Сухарики повинні придбати золотистий колір. Салатні листя порвати на кусочки.
3. Помідори черрі порізати навпіл. На блюдо викладаємо салатні листя, курку і помідори черрі, поливаємо соусом. Зверху викладаємо сухарики і посипаємо сыром.
4. Соус: часник пропустити через прес. Змішати майонез, гірчицю, сік лимона і часник – добре перемешать.