Салат «Цезар» з крабовими паличками

Як смачно зробити Салат «Цезар» з крабовими паличками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

75 г салату романо або айсберг
75 г помідорів чері
1 скибочка хліба для тостів
1 зубочек часнику
4 крабові палички
2 ч. л. тертого пармезану
2 ч. л. дрібно нарізаної петрушки

Соус:
25 г червоної риби (солона, копчена, консервована)
50 г майонезу
лимонний сік за смаком (2 ч. л.)
1 ст. л. води
1 ч. л. тертого пармезану
1 ч. л. солодкого соусу чилі

Салат «Цезар» з крабовими паличками покроковий рецепт

1. Хліб підсушити до рум’яної скоринки будь-яким зручним для вас способом (я підсмажила в тостері). Натерти хліб з двох сторін часником, остудити і нарізати кубиками розміром приблизно 1 см
Приготувати соус. Змішати майонез, залишок часнику, лимонний сік, соус чилі, воду, пармезан і пюрировать блендером.
2. Ретельно висушений салат крупно нарізати або порвати руками, викласти на велику тарілку. На салат викласти половинки помідорів, полити соусом. Далі досить крупно нарізані крабові палички і сухарики.
3. Полити соусом, посипати пармезаном, петрушкою і з насолодою з’їсти. Смачно до одури!!!