Салат з червоною рибою сьомгою, помідорами і огірками

Ніякого майонезу!!!! Мм, легкий салат з рибкою з заправкою на основі оливкової олії, меду і соєвого соусу. Корисно і дуже смачно! Як зробити Салат з червоною рибою сьомгою, помідорами і огірками рецепт простий.

Інгредієнти

на 2 порції:
стейк сьомги
салат айсберг
помідор – 1 шт (великий)
огірок – 1 шт.
кунжут – 1 чл

Для соусу:
сік лимона – 1 чл
оливкову олію – 2 ст л
соєвий соус – 1 ст л
мед – 2 ч л
сіль і мелений перець за смаком

Салат з червоною рибою сьомгою, помідорами і огірками покроковий рецепт

1. Розбираємо стейк. Прибираємо кістки і шкіру. Нарізаємо на невеликі шматочки. У сковороду наливаємо трохи оливкового масла, кладемо рибку, солимо, перчимо і смажимо до готовності, хвилин 5.

2. Для соусу змішуємо лимонний сік, олію, мед, соєвий соус, додаємо сіль і перець. Нарізаємо огірок і помідор. Листя салату рвемо на шматочки або нарізаємо ножом.

3. Збираємо салат. На дно тарілки кладемо листя салату, потім помідори, огірки, рибу. Рясно поливаємо соусом і посипаємо кунжутом. Готове. Шалено вкусно.

Відео рецепт 👇