Салат з Хрусткими Баклажанами, помідорами і зеленню

Салат з Хрусткими Баклажанами, помідорами і зеленню простий рецепт 🍆 Це дуже простий і одночасно смачний салат, яким ви зможете здивувати своїх рідних і близьких всього за 20 хвилин.

Інгредієнти

Інгредієнти на 2 порції:
•Стиглі помідори – 2 шт.
•Кінза – 20 р.
•Червоний базилік – 20 р.
•Свіжа м’ята – 20 р.
•Баклажан – 1 шт.
•Сіль – 1/2 ч. л.
•Оливкова олія – 2 ст. л.
•Кунжутне масло – 1 ч. л.
•солодкий Соус чилі – 50 мл
•Крохмаль (кукурудзяний) – 50 р.
•Масло рослинне – 500 мл
•Вершковий сир – 80 р.
•Асорті з насіння – 2 ч. л.

Салат з Хрусткими Баклажанами, помідорами і зеленню покроковий рецепт

1. стиглий помідор Нарізаємо середніми шматочками і відправляємо в миску, далі беремо кинзу, базилік і м’яту саме у цій комбінації ви отримаєте яскраве і ароматним смак, нарізаємо великим розміром і відправляємо до помидорам.
2. Беремо баклажан. Я не став його очищати від шкірки, якщо ви хочете, то можете очистити. Нарізаємо великими шматочками і гарненько солимо, залишаємо буквально на 5 хвилин, щоб баклажан віддав влагу.

3. В глибоку ємність висипаємо кукурудзяний крохмаль і гарненько обвалюємо там шматочки баклажанов.
4. В сотейник виллємо соняшникову олію і розігріємо його. Готовність масла ви можете перевірити опустивши туди стебло зелені, якщо масло зашипить, то це знак, що воно вже готово.

5. Відправляємо баклажани в олію і смажимо до рум’яної скоринки (~6-8 хвилин).
Після чого викладаємо баклажани на паперові рушники і даємо трохи остыть.
6. Поки баклажани остигають заправимо нашу основу з помідорів і зелені оливковим та кунжутним маслом, також не забудемо про солодкий соус чилі.
Додаємо баклажани до помідорів і акуратно перемішуємо (можна руками), щоб не розбити помидоры.

7. Викладаємо салат на тарілку, зверху кладемо вершковий сир і посипаємо салатними семечками.

Відео рецепт 👇