Як зробити Салат з хурмою і сиром рецепт простий 😅 Ви все правильно зрозуміли, він саме такий, навіть за умови мого нейтрального і навіть холодного ставлення до цих помаранчевих кульок 😎 Повну назву страви «салат з хурми з козячим сиром, фісташками і медово-апельсинової заправкою», так і хочеться поставити поруч цінник, перевалює за тисячу дерев’яних🤑 Окрім обожнюваного мною принципу ЗЗЗ, є ще один не менш улюблений тип рецепта і принцип приготування — все на око🙃 Його я і дотримувався це блюді. Єдине в чому підбив око, так це в кількості розмарину для салату, обережніше з ним.
Інгредієнти
– 1-2 хурми
— 50 г козячого або будь-якого іншого ароматного сиру
— жменю фісташок
— 2 ст. л. оливкової олії
— сік ½ апельсина
— 1 ч. л. червоного оцту
— 1 ч. л. меду для заправки + 1 ч. л. для прикраси
— щіпка солі
— листя з половини гілочки розмарину, з ним будьте акуратні
— гість гарбузового насіння
Салат з хурмою і сиром покроковий рецепт
1. Наріжте хурму тонкими півкільцями. Сир натріть на тонкі скибочки з допомогою овочечистки. Фісташки — крупно нарубаєте. Викладіть все в окрему миску.
2. У невеликій мисочці змішайте до емульсії масло, оцет, мед, сік, сіль. Заправте салат.
3. Прикрасьте медом, насінням і листям розмарину і подавайте на стол.
Відео рецепт 👇