Салат фунчозой, огірком, морквою, перцем і зеленню

Як смачно зробити Салат фунчозой, огірком, морквою, перцем і зеленню простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

фунчоза
огірок
моркву
помідор
перець
зелень і кунжут для посипання

Заправка (у ній весь смак!)
4 ст л соєвого соусу
1 чл сушеного часнику
2 ст л масла
1 чл яблучного оцту
чорний перець, можна імбир, гострий перець

Салат фунчозой, огірком, морквою, перцем і зеленню покроковий рецепт

1. Фунчозу заливаю окропом на 5-7 хв. (по інструкції на упаковці), потім промиваю холодної водой.

2. Натираю моркву і огірок на тертці для корейської моркови.

3. Збираємо фунчозу як салат – викладаємо у форму локшину і овочі поряд посипаємо зеленню і заливаємо заправкой.

Відео рецепт 👇