Салат з комі-пермяцки з квашеної капусти з мясом

Як смачно зробити Салат з комі-пермяцки з квашеної капусти з м’ясом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей рецепт я підглянув у книзі Рашида Рахманова «Північ гріє» і зовсім трохи змінив, щоб його можна було швидко приготувати в домашніх умовах 😉

Інгредієнти

2. Картопля 2-3 шт 🥔
3. Червоний цибулю 1/3
4. Квашена капуста 100р
5. Мариновані / солоні лісові грибочки 100гр
6. Круте м’ясо типу солонини, буженини, варено-копченої яловичини (краще використовувати 2 види) 100гр
7. Брусниця 2ст.л.
8. Кріп-пару гілочок
9. Сметана 1ст.л.
10. Ароматна соняшникова олія
11. Сіль, перець
На 2 порції

Салат з комі-пермяцки з квашеної капусти з м’ясом покроковий рецепт

1. Картоплю відварюємо в мундирі, охолодити, очищаємо, нарізаємо на дольки і обсмажуємо до рум’яних поджарок, не забуваємо злегка посолить.
2. Цибулю нарізаємо пір’ям і заливаємо холодною водою. Гриби промиваємо (якщо великі, нарізаємо на шматочки) і змішуємо зі сметаною. М’ясо нарізаємо на тонкі, невеликі кусочки.
3. Залишається тільки зібрати салат, я повністю злизав подачу з книжки. На тарілку красиво розкладаємо м’ясо, картоплю, гриби, квашену капусту, зверху посипаємо брусницею, прикрашаємо цибулею і кропом і злегка скроплюємо ароматним маслом.

4. Вуаля, тут Російський дух, тут Руссю пахне, приємного аппетита