Як смачно зробити Салат з ковбасою, сиром і сухариками в соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.
Інгредієнти
На 2 порції:
50 г салатних листків
50-100 г ковбаси або готового м’яса
50 г помідорів чері
1 скибочка хліба для тостів
1 велике яйце
1 ст. л. молока
1 ч. л. тертого твердого сиру (використовувала пармезан)
1 ч. л. дуже дрібно нарізаної зелені
сіль, перець
по 1 ч. л. рослинного і вершкового масла
Заправка:
35 г гарної сметани
15 г майонезу
1 ч. л. гірчиці із зернами
1 ч. л. солодкого соусу чілі
2 ч. л. тертого пармезану (будь-якого твердого сиру)
2 ч. л. соєвого соусу
2 ч. л. дуже дрібно нарізаної зелені
Салат з ковбасою, сиром і сухариками в соусі покроковий рецепт
1. Яйце збити з молоком, сиром, зеленню, сіллю і перцем. У сковороді розігріти рослинне масло і підсмажити омлет. Ковбасу нарізати скибочками завтовшки приблизно 3 мм і прогріти на сковороде.
2. На тій же сковороді підсушити з двох боків до рум’яного кольору скибочку хліба. У салатнику змішати складові соусу. У три прийоми додати крупно нарізані салатні листя, кожен раз перемешивая.
3. Ковбасу і омлет нарізати соломкою, додати в салат, перемішати. Хліб нарізати квадратиками розміром 1 см, додати в салат, перемішати. Помідори пазрезать в залежності від розміру на 2 або 4 частини, додати в салат, перемішати і насолоджуватися. Смачно до одури!!!