Як зробити Салат з печериць, кукурудзи, філе курки і огірків рецепт простий.
Інгредієнти
Вага готового салату 580г./ 2 порції.
КБЖУ на порцію: 371/29/24.1/9.7.
КБЖУ на 100г.: 128/10/8.3/3.3.
– 100г печериць
– 100 г консервованої кукурудзи
– 260г філе з курячого стегна
– 100г огірків
– 2 яйця
– 10г зеленого цибулі
– 80г 15% сметани
– 3г гірчиці
– сіль, перець – за смаком
– 2г соняшникової олії для змащування сковороди.
Салат з печериць, кукурудзи, філе курки і огірків покроковий рецепт
1. Філе і яйця відварити і нарізати. Печериці нарізати і обсмажити на масле.
2. Приготувати соус – змішати сметану, гірчицю, нарізану цибулю, сіль, перець, можна додати трохи лимонного сока.
3. Нарізати огірки і об’єднати всі інгредієнти, при необхідності досолить.