Салат з печінкою тріски, солоними огірками і картоплею

Смачний, ніжний, повітряний, але при цьому дуже ситний салат з печінкою тріски. Порційна подача робить його більш святковим, але можна збирати і в одній великій посуді 🙂👌🏽 Зберігайте рецепт щоб не втратити. Як зробити Салат з печінкою тріски, солоними огірками і картоплею рецепт простий.

Інгредієнти

⁃ 150 гр печінки тріски
⁃ 150 гр солоних огірків
⁃ 100 гр картоплі
⁃ 3 яйця
⁃ 50 гр твердого сиру
⁃ 100 гр моркви
⁃ горіхи (фісташки)
⁃ сіль
⁃ соус а-ля майонез: сметана 2 ст. л + гірчиця 1 ст. л + соєвий соус 2 ч. л. Можна взяти звичайний майонез.

Салат з печінкою тріски, солоними огірками і картоплею покроковий рецепт

1. Змішати інгредієнти для соусу. Картопля, морква, яйця відварити. Білки відокремити від жовтків. Всі інгредієнти натираємо на терке.
2. З печінки злити жир і розім’яти виделкою. Горіхи подробить.
3. Скласти салат з печінки тріски шарами: картопля -> трохи солі -> соус -> моркву -> огірок -> соус -> сир -> печінка тріски -> огірок -> білок -> соус -> жовток -> горіхи Зверху посипати дробленными горіхами. Салат-коктейль можна їсти сразу.

Відео рецепт 👇