Як зробити Салат з тунцем, яйцем і авокадо рецепт простий. Свіжий, ситний і дуже смачний! Ідеальний рецепт для легкої вечері ❤️
Інгредієнти
Для приготування Вам знадобляться (4 порції):
Тунець консервований – 185 р
Огірки – 2 шт
Авокадо – 1 шт
Яйце – 1 шт
Лук червоний – 1 невеликий
Салат
Оцет столовий – 1 ст. ложка
Цукор – 1 ч. ложка
Орегано – 1 ч. ложка
Сіль, перець
Соус:
Соус «Песто» – 1 ч. ложка
Винний оцет – 1 ч. ложка
Оливкова олія – 6 ст. ложок
Салат з тунцем, яйцем і авокадо покроковий рецепт
1. Підготуємо інгредієнти. Огірки нарізати кружечками, додати сіль, перець, орегано і 1 ст. ложку оливкової олії. Цибулю нарізати півкільцями, додати цукор, оцет, сіль і влити окріп, щоб злегка покривав лук.
2. Маринувати так 10-15 хвилин, потім злити рідину. Яйце відварити в киплячій воді 4 хвилини, потім відразу перекласти в холодну воду Авокадо нарізати кубиками.
3. Для соусу змішати «Песто» і винний оцет, потім, постійно помішуючи, влити оливкову олію. У миску викласти салат, потім зверху всі інгредієнти, посолити, поперчити і збризнути соусом.
Відео рецепт 👇