Салат з консервованим тунцем і рисом

Як смачно зробити Салат з консервованим тунцем і рисом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Салат «Різдвяний вінок». Сьогодні рецепт бюджетного, але смачного салату з гарним оформленням. Салат рибний, але ми можете замінити тунця на курку або яловичину.

Інгредієнти

🔸Рис 80 г (у сирому вигляді)
🔸Тунець у власному соку 180 р
🔸Огірки 2 шт
🔸Печериці 100 г
🔸Цибуля 1 шт
🔸Морква 2 шт
🔸Яйця 3 шт
🔸Майонез (рецепт дивіться у стрічці)
🔸Зелень, цибулю і зерна граната для прикраси

Салат з консервованим тунцем і рисом покроковий рецепт

1. Відварюємо рис, моркву і яйця до готовності. Гриби обсмажуємо з цибулею до золотистого кольору. Відкриваємо банку з тунцем і зливаємо жидкость.
2. Якщо у вас цілі шматочки риби, розімніть їх виделкою. Все подрібнюємо на свій розсуд і викладаємо слоями.
3. Готовий салат накриваємо і ставимо в холодильник на пару годин. Потім прикрашаємо його свіжої подрібненої зеленню і зернами граната. Приємного аппетита!