Як зробити смачний салат з тунця, грейпфрута, огірків і цибулі рецепт простий, який готується просто, але обов’язково порадує вас не тільки смаком, але і своєю естетикою. ⠀ Вся справа в поєднанні продуктів і в заправці. Відмінні заправки для салатів отримуються на основі соєвого соусу. Так-так. Соєвий соус це не тільки про суші і роли. В соєвому соусі дуже здорово маринувати м’ясо, курячу грудку, крильця. Але як і в будь-якому випадку, потрібно вибирати якісний соєвий соус.
Інгредієнти
Тунець консервований
1 грейпфрут
Листя салату будь-якого 1 упаковка
Червоний лук
1 середній огірок
Чорний перець
Для заправки
Гірчиця діжонська в зернах і звичайна навпіл 2 ст. л.
Оливкова олія extra virgin 3 ст. л.
Соєвий соус 3 ст. л.
Мед 2 ч. л.
Салат з тунця, грейпфрута, огірка і цибулі покроковий рецепт
1. Грейпфрут очищаємо як на відео і вирізаємо часточки без плівок. Ріжемо цибулю кільцями, огірок брусочками.
2. На тарілку викладаємо листя салату фрілліс, зверху огірок, шматочки тунця, цибульні кільця і грейпфрут.
3. Для заправки з’єднуємо всі інгредієнти в шейкері за списком і заправляємо салат. Посипаємо чорним перцем. Це незвичайне яскраве поєднання здивує і порадує ваших гостей! Всіх з наступаючим!
Відео рецепт 👇