Салат Тбілісі класичний з яловичиною, квасолею і перцем

Салат Тбілісі класичний з яловичиною, квасолею і болгарським перцем простий рецепт.

Інгредієнти

– Яловичина філе 300 гр
– Червона консервована квасоля 1 банка
– Червоний лук 1-2 цибулини
– 1 болгарський перець
– 3 помідори
– Зелень (кінза-петрушка , базилік фіолетовий )
– Сіль перець
– Оливкову олію, винний оцет для заправки
– 50 гр подрібненого волоського горіха

Салат Тбілісі класичний з яловичиною, квасолею і перцем покроковий рецепт

1. Яловичина наріжемо Соломкою і обсмажимо до готовності з додаванням солі і перца.

2. Томати крупно наріжемо, перець соломкою, цибулю пір’ям, зелень крупно, і з’єднаємо всі інгредієнти в мисці, додати яловичину і заправити салат сумішшю з оцту і масла.

3. Добре перемішаємо і викладаємо на блюдо перед подачею можна присипати Волоським горіхом ) Виходить дуже смачно, ситно і свіжо )

Відео рецепт 👇