Як зробити Салат з вугром унагі, авокадо і помідорами простий рецепт по азійськи.
Інгредієнти
Авокадо 🥑 1/2 шт
Помідор 🍅 1/2 шт
Лайм сік 1 ч. л
Сіль
Чорний перець
Фісташки 1 ст. л
Пармезан 1 ст. л
Часник 🧄 1 зуб
Петрушка 1/2 ст. л
Діжонська гірчиця 1/3 ч. л
Оливкова олія 1 ст. л
Кунжут щіпка
Листя норі (дрібно нарізати щіпку)
Соус унагі 1 ч. л (використовуємо соус в якому був вугор)
Салат з вугром унагі, авокадо і помідорами покроковий рецепт
1. В першу чергу готуємо фісташкову заправку і нарізаємо вугор. Потім нарізаємо помідор і авокадо 🥑, обов’язково поливаємо соком лайма, щоб авокадо не потемнело.
2. Кунжут краще просушити на сковороді до аромата.
3. Щоб вугор легко нарізати, витягаємо з пакету соус унагі і відправляємо вугор в морозилку, тільки в замороженому вигляді його можна тонко нарезать.
Відео рецепт 👇