Салат зі шпротами, картоплею, морквою і маринованими огірками

Ну який новорічний стіл без майонезного салату, не розумію 😄 Як смачно зробити Листковий салат зі шпротами, картоплею, морквою і маринованими огірками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

•250 грам шпротів в олії
•350 грам відварного картоплі
•300 сольових огірків
•140 грам морква
•180 грам цибулі
•15 грам рослинного масла
•5 відварених яєць
•110 майонезу

Салат зі шпротами, картоплею, морквою і маринованими огірками покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати на дрібні кубики, моркву натерти на крупній тертці. Розігріти сковорідку, налити рослинного масла, обсмажити цибулю до золотистого кольору, приблизно 5 хвилин, потім додати моркву і обсмажити ще 5 хвилин, прибрати з вогню, остудити. Шпроти витягнути з масла і відкинути на друшляк, щоб зайве масло сбежало.

2. Як тільки масло втекло, розминаємо виделкою. Відварену картоплю натерти на крупній тертці, огірки і яйця на дрібній або средней.

3. Збірка (всі шари добре утрамбовуємо): шар картоплі, змастити майонезом, шар шпрот, потім огурцы.

4. Майонез, обсмажену цибулю з морквою, шар майонезу, яйця, все загорнути у харчову плівку і прибрати в холодильник на 3-4 години, бажано на ночь.

Відео рецепт 👇