Салат зі свинини, перцю, моркви, грибів, огірків, сиру та майонезу

Як смачно зробити Салат зі свинини, перцю, моркви, грибів, огірків, сиру і майонезу простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Свинина – 750 гр
Червоний солодкий перець (спеції)
Морква – 250 гр
Консервовані печериці – 200 гр
Мариновані огірки – 180 гр
Сир – 170 гр
натуральний Часник – 15 зубчиків
Сіль, перець – за смаком
Майонез – 100 гр

Салат зі свинини, перцю, моркви, грибів, огірків, сиру і майонезу покроковий рецепт

1. Беріть будь-яке м’ясо (відмінно підійде курячі стегна, стегна індички, яловичина), робимо надрізи, в кожен надріз додаємо часник (10 зубчиків), натираємо м’ясо спеціями (сіль, чорний перець, червоний солодкий перець).

2. Загортаємо у фольгу і запікаємо 1 годину 45 хвилин. М’ясо можна відварити, тут вибирайте той варіант, який Вам більше нравится.

3. Тим часом нарізаємо печериці, огірки, на великій тертці натираємо сир, моркву на дрібній тертці натираємо часник 5 зубчиків).

4. Моркву обсмажуємо і даємо повністю охолонути. (М’ясо теж має повністю охолонути), з’єднуємо всі інгредієнти , як на відео, солимо, перчимо і заправляємо майонезом.

Відео рецепт 👇