Шоколадна глазур зі згущеним молоком і білим шоколадом простий рецепт.
Інгредієнти
У сотейник:
150гр цукру,
150гр глюкозного сиропу,
75гр води.
У склянку:
80гр згущеного молока,
80гр білого шоколаду
Желатину 12гр + 72гр води. (У мене доктор откер)
Шоколадна глазур зі згущеним молоком і білим шоколадом покроковий рецепт
1. В сотейник:
Нагріти до 103 градусів (впевнене кипіння). Почекайте, коли бульбашки кипіння заспокояться, введіть желатинову масу. Розмішайте і вилийте на шоколад з сгущенкой.
Нагріти до 103 градусів (впевнене кипіння). Почекайте, коли бульбашки кипіння заспокояться, введіть желатинову масу. Розмішайте і вилийте на шоколад з сгущенкой.
2. У склянку:
Робоча температура 32-40 градусів. Орієнтуємося на плинність! Якщо вам потрібна глазур світлого кольору, розведіть діоксид титану водою і введіть в глазурь.
Робоча температура 32-40 градусів. Орієнтуємося на плинність! Якщо вам потрібна глазур світлого кольору, розведіть діоксид титану водою і введіть в глазурь.
3. Я заливала при 32 градусах. Лягає тонким шаром і має помірну солодкість. Залишки зберігаємо в холодильнику під кришкою 3-4 недели.
Відео рецепт 👇